julefrokost menu
- Dette emne har 5 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år, 2 måneder siden af .
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Tipsklubben Don Lopez Forum › Fora › Arrangementer › julefrokost menu
Hvad siger I?, jeg tror ikke vi kan spise mere end der er listet op her
1. halveg
Stegte sild (Lars)
Løsfrosne rejer og lidt blødt brød (Don Christofte)
Lun mørbradbøf (Carsten)
2. halveg
Røget laks med æggestand (Jakob)
Sylte med nylig hjemmebagt sennep fra Frankrig og rødbeder (Schütt)
Tarteletter (Schütt)
3. halveg
Lun fiskefilet (Carsten)
Leverpostej m bacon og champignons (Jakob)
Frikadeller (Bent)
Desserten
Ris ala mande med kirsebærsauce (Lars)
Chips & konfekt (Rys)
Rugbrød (Rys)
Joints (Bruno B)
Thyøl (Bent)
Snaps (Bent)
IPA (Lars)
Rom, mere øl, mere snaps, sodavand (Don Lopez)
Stripper eller anden natunderholdning (Sune)
Jeg synes vi skal have lidt mere sild – og skal nok selv stå for det😜
Jakob
👍🏻
Jeg vil mene at to slags fisk er nok, søde Jakob. Steg hellere lidt mere bacon til leverdrengen.
Min sylte bliver konverteret til anderillete. ..håber det er ok!
Jeg er mere til fisk end gris, så laver jeg bare lidt mindre af det🤓😎😘
Halløjsa
Jeg var yderst begejstret for menuen ved julefrokosten sidste år.
Især faldt kompositionen med retterne enkeltvis serveret i god jord hos mig.
Derfor vil jeg sætte stor pris på disciplin hos de mange kokke dette år.
Vi holder os til de retter vi bliver godkendt på i forummet og serverer dem i den forudsatte rækkefølge.
Jeg har åbnet en ny tråd med en netop tilrettet menu og ønsker feedback og afslutning på sammensætningen til dette års julefrokost.
Der er lige nu, 5 fiskebaseret retter. 3 med svin og 2 med fjerkræ.